Backsplash för kök Kakel

Köksplattor är det perfekta stället att utforska – och experimentera med – alla de många underbara typer av kakel som nu finns tillgängliga. Eftersom bakplattan är ett litet område med hög synlighet kan du verkligen utforska de dekorativa möjligheterna för keramik, sten, glas och metallplattor. Du behöver inte spendera en förmögenhet för att skapa en vacker design.

Det är viktigt att tänka på hur enkelt ett kakel är att rengöra när du planerar att använda det i ditt kök. Oglaserade plattor har en vacker konsistens, men de är mer benägna att fläcka än glaserade plattor. Stenplattor är också ganska porösa.

Det bästa sättet att ta reda på om en kakel är både vacker i ditt hus och lämplig för användning i ditt kök är att ta hem några provplattor. Lägg dem på din bänkskiva och luta dem mot din gamla backsplash. Låt dem ligga där några dagar och använd ditt kök som du brukar. Du kommer snart att upptäcka vilka brickor som tål slitage i din familjs liv! Ännu viktigare, du kommer att vara säker på hur plattan ser ut under dina köksbelysning och bredvid dina skåp.

Lämna ett svar