Vissa typer av handfat

Sockel sjunker

Sockelhandfat är känt för sin sofistikerade stil och sin stora skål. De flesta av dem kan skapa en visuellt förstorad och lyxig miljö. Det finns också små storlekar för små badrumsområden. Sockelhandfat har dock inte förvaringsutrymme i bänk, så du kanske vill överväga att lägga till hyllor eller leta efter garderobsutrymme.

Undermonterade handfat

Dessa typer av handfat skapar ett distinkt och rent utseende för ditt badrum. Det finns ingen kant ovanför disken för att fånga tvål och vätska så den här typen är lättast att rengöra.

Drop-in handfat

Dessa handfat passar in i en fåfänga av bänkskivor och är de enklaste att installera. Du kan också behålla ett förvaringsutrymme under disken precis nedanför så att detta kan spara lite utrymme, särskilt om ditt område inte är så rymligt.

Konsoltoaletter

Konsolens handfat är klassiska men designen har moderniserats. Baserna för denna typ av diskbänkar verkar se ut som en kontur som gör att VVS är utsatt. Den är vanligtvis gjord av järn eller rostfria ben som har en öppning upptill där diskbänken kan tappas. Baserna fästs vanligtvis med handduksställ eller glashyllor. Det finns många olika stilar för baser och bassänger som du kan välja mellan.

Fartyget sjunker

Dessa tarmformade handfat sitter ovanpå en bänkskiva eller fåfänga istället för att den sänks ner i bänkskivan eller fåfängan själv. För närvarande finns det många fartygssänkor att välja mellan och i en mängd olika material. De kan vara ganska dyra men de kan ge ditt badrum det fantastiska utseendet du vill ha.

 

Lämna ett svar