Köksarbetsytor :: Silestone, corian och rostfritt stål

Silestone

Silestone tillverkar produkter som är kvartsbaserade, opporösa, hållbara och finns i en mängd olika färger vilket kanske är den största fördelen jämfört med natursten. Naturprodukter har brister som kan betraktas som brister eller en del av charmen beroende på din synvinkel.

Silestone är oporos, resistent mot hushållskemikalier och produkter som te, kaffe och är därför mycket lätt att underhålla som granit i denna aspekt.

Corian

Den kan skadas av heta föremål och en skärbräda måste användas. Finns i ett stort antal färger och mönster och kan fogas ihop på ett nästan osynligt sätt.

Rostfritt stål

Tidigare betraktades endast inom området för kommersiella företag rostfritt stål blir mer populärt på hemmamarknaden. Det är idealiskt för ett ultramodern kök i minimalistisk stil och har alla egenskaper hos verktyg i rostfritt stål som vanligen finns i hemmet.

Lämna ett svar